INFO-lezing spirituele reis naar JOHN OF GOD

Gratis info lezing 16 juni om 19.30 u,

Hellebroekerweg 50 te WIjnandsrade

AWAKENING REIS NAAR

JOHN OF GOD

Na mijn eerste reis naar John of God in 2015 is mijn leven helemaal veranderd! Ik mag nu anderen naar het wonder in zichzelf begeleiden op deze magische plek op Aarde, dit is mijn wonder en mijn privilege…

John of God stelt al meer dan 50 jaar zijn leven ten dienste van het Hoogste licht en heeft miljoenen mensen geheeld , getransformeerd en ondersteund op hun eigen bewustzijns- en evolutiepad.

De helingen van John of God zijn hetzelfde licht en liefde van onze goddelijke essentie: het kan een fysieke heling zijn of een psychisch-emotionele bevrijding . Zowiezo kom je steeds dichter bij je eigen Licht, je eigen Zelf.
Als jij je geroepen voelt om naar John of God te gaan is er een verlangen in jou of een herinnering naar de waarheid die jij in essentie bent. Of dat verlangen nu getriggerd wordt door een fysieke klacht, hartezeer of een roep van je ziel …

Meer info : www.ayam1.com   Katty Desquesnes 06/82722187           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact:

  • Katty Desquesnes
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: hellebroekerweg 50, 6363 AD Wijnandsrade
  • Telefoon: 0031 (0) 682722187  NewSigilofPower klein
Top