Burn - Out Coaching

logoprr

PINK REBEL REVOLUTION-CONSULTANCY

PRR-Consultancy richt zich op het begeleiden van bedrijven naar het herstel van psychosociale ziektebeelden, in het bijzonder Burn-out en depressie.

12 consultants gaan als ervaringsdeskundigen te werk. De focus ligt op een rebelse aanpak die er voor zorgt dat de cliënt al binnen 7 weken terug kan re-integreren op de werkvloer.

 

RE-INTEGRATIE OP DE WERKVLOER
BINNEN 7 WEKEN

Burn-out is net als andere psychosociale ziektes NIETS om je voor te schamen. Integendeel, Burners zijn vaak hardwerkend, loyaal en perfectionistisch. Een ideale werknemer, maar té gedreven. Dankzij ons PRR-certified system zorgen wij ervoor dat de cliënt binnen 7 weken terug kan re-integreren op de werkvloer.

 Het herstel van een Burner duurt gemiddeld drie tot zes maanden.
 Het kost de werknemer een gebrek aan energie, daadkracht en boven alles een groot schaamtegevoel.

 Het kost een bedrijf vaak meer dan 20.000 euro.
 PRR-Consultancy is het enige bedrijf dat binnen enkele weken Burners terug kan laten integreren op de werkvloer.

Tijd voor een Burn-out heeft niemand, maar een Burn-out maakt tijd voor jou. Het sluipt binnen als een virus en spreidt zich als een lopend vuur door je lichaam en geest. Het is een vurig groeiend ziektebeeld. Zo treft het meer en meer werknemers, en ook werkgevers ontkomen er niet meer aan. Weg met het taboe, tijd om er iets aan te doen!CONTACTEER

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   www.pinkrebelrevolution.com
+32 473 881 551

© 2017 Pink Rebel Revolution - Consultancy

PRR-Consultancy zorgt ervoor dat uw werknemer binnen enkele weken weer krachtig genoeg is om te re-integreren.

Tijdens het re-integratietraject begeleiden wij de cliënt en starten wij samen met uw onderneming een sensibiliseringscampagne binnen de afdeling van de Burner. Wij geven de nodige trainingen, workshops en non-conformistische assessment centers.

 

Contact:

  • Katty Desquesnes
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: hellebroekerweg 50, 6363 AD Wijnandsrade
  • Telefoon: 0031 (0) 682722187  NewSigilofPower klein
Top