TESTIMONIALS Brazilië

Na10 dagen Brazilië kijk ik met een warm hart, een mildere blik naar de wereld en mezelf en ben een paar fundamentele inzichten rijker ... Daar hebben niet alleen de ervaringen in de Casa en de ontmoeting met John of God hun hand in gehad maar ook de hart-vervullende begeleiding van Katty. Zonder haar zou ik nooit in zo’n diepe hartsverbinding, in zo’n diepe overgave, in zo’n speelse vreugde hebben kunnen duiken. Zonder haar zou ik nooit zo goed zijn voorbereid om in totale overgave alle indrukken, belevenissen, confrontaties, inzichten, … op mij te laten afkomen. En dat waren er toch wel wat: het diepe eenheidsgevoel bij het zien van al die mensen in het wit, het urenlang wegduizelen in de Current Room in de totale onmogelijkheid 1 logische gedachte te denken; het champanjegevoel na de Cristal Beds; de boodschap rond mijn missie die via een bijzondere weg tot mij is gekomen; … Dank je wel lieve Katty, krachtige vrouw, je bent een waarlijke lichtdrager van de liefdesrevolutie.
Mie

Ik heb de reis naar John of God als zeer mooi ervaren: een mooie groep, prachtige begeleiding en een adembenemende omgeving, de villa waar we logeren is een oase van rust en heerlijk eten.
Het is een stukje thuiskomen in jezelf, die plek is als het paradijs op aarde.
De healings zijn onbeschrijflijk mooi, niet te omschrijven eigenlijk, geen woorden voor ….
Esther

Deze reis kwam op mijn pad en ik wist ook meteen dat ik mee moest gaan.
Ik kan vertellen dat, toen we eenmaal in het huis aankwamen, het uitzicht adembenemend mooi was,de energie in het hele gebied voelt rustgevend, helend, vreugdevol, zacht, koesterend, thuiskomend. Ik had het gevoel dat ik thuiskwam, dat ik mezelf kon zijn.
De mooiste ervaringen ontving ik in de current.
Alle dagen waren gevuld met bijzondere momenten en alle momenten gaven een innerlijke verdieping. De groep geeft voor mijn gevoel hierin een versterkende werking.
De begeleiding van Katty hierin kan ik alleen maar liefdevol & onvoorwaardelijk noemen.Er is ook voldoende vrije tijd, wat fijn is omdat je deze nodig hebt om alles voor jezelf te integreren.

Ook dit jaar weer zal deelnemen aan de reis, deze keer als mede begeleidster: Ik zal Katty met name ondersteunen in alle praktische zaken maar daarnaast zal ik zeker ook mensen bijstaan.Omdat ik in mijn vorige reis vaak heldere boodschappen door kreeg voor de groep zal het goed kunnen zijn dat ik deze reis dit ook mag ontvangen en doorgeven…?
Anouk

Brazilië was een geweldige ervaring. Wat een prachtige energie en een mooie locatie met geweldig uitzicht. Je waant je in de zevende hemel. Er is sindsdien veel gebeurd in mijn heling en groei, inzichten en transformatie.
Nu, bijna een jaar later werkt het nog steeds door… Ook de begeleiding van katty was liefdevol en fijn.
Ik zou dit iedereen kunnen aanraden en gunnen. Katty dankjewel.
Brigitte

De reis , de ontmoeting met de vele sferen en indrukken hebben me diep geraakt en nog steeds.
Het opent een wereld van respect , dienstbaarheid , onvoorwaardelijke liefde , aansluiting , verbondenheid , EENHEID!
Ben zeer DANKBAAR voor de ervaringen.
Een hemel op aarde!

In liefde!
Mirjam

Contact:

  • Katty Desquesnes
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: hellebroekerweg 50, 6363 AD Wijnandsrade
  • Telefoon: 0031 (0) 682722187  NewSigilofPower klein
Top