Deze pagina afdrukken
AWAKENING REIS NAAR JOHN OF GOD 22 september - 2 oktober  2018

AWAKENING REIS NAAR JOHN OF GOD 22 september - 2 oktober 2018

 

Brazilië - John of God

Na mijn eerste reis naar John of God in 2015 is mijn leven helemaal veranderd! Ik mag nu anderen naar het wonder in zichzelf begeleiden op deze magische plek op Aarde,

dit is mijn wonder en mijn privilege…

In september zal het de 8ste keer zijn dat ik  de Casa de Dom Inatio bezoek !

John of God is de naam die de wereld gegeven heeft aan João Teixeira de Faria, waarschijnlijk het krachtigste levende “full trance” medium ter wereld…
Al meer dan 50 jaar heeft hij zijn lichaam en zijn leven ten dienst gesteld van het Hoogste licht en heeft miljoenen mensen geheeld , getransformeerd en ondersteund op hun eigen bewustzijns- en evolutiepad.

“Ik genees niemand , het is God die heelt . Ik ben enkel een
instrument in Gods handen “
João Teixeira de Faria

De Casa is een plek waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten, ook in jezelf !

 

Wat is de “Casa de Dom Inatio” ?

Het heilige stadje Abiania, ligt op een prachtig hoogplateau, anderhalf uur rijden van de hoofdstad Brasilia. Daar bevindt zicht de beroemde CASA.
De “Casa de Dom Inatio” is de eenvoudige maar gerieflijke plek waar John of God zijn wonderen verricht.
3 dagen per week vinden de “casa-dagen” plaats. Het is een vrij ingewikkeld protocol om een heling te ontvangen en vele vrijwilligers dragen een handje bij om de stroom van honderden gasten tot bij John of God te begeleiden.
De sfeer is ingetogen en vroom, er heerst een hele krachtige en zachte , openende energie in de Casa die je moet ervaren om ze te kunnen beschrijven. Het is alsof je ondergedompeld wordt in een onzichtbare vortex van licht en liefde .
Mensen van over de hele wereld staan in rijen te wachten, in stilte, in vertrouwen, in overgave.
De prachtige film/documentaire “healing” over John of God ( bekijk de film als je helemaal naar beneden scrolt op deze pagina)  geeft je een beeld van de Casa, het werk van John of God en de wonderen die er plaats vinden ( ook op youtube )

Wat is de “current” :
Dit is de naam van de ruimte waar de helingen gebeuren.“Current” betekent “stroom” . De Casa is gebouwd op een grote kristallen rots en we weten allemaal dat kristallen geleiders en versterkers zijn. In de current mediteren er honderden mensen en ook enkele andere krachtige mediums die met hun energie John of God ondersteunen om al die duizenden mensen te kunnen helpen.

Wat zijn “spiritual interventions/operations” ?

De meeste “operaties” of spirituele interventies zijn niet “fysiek” .
Ze werken wel op je fysieke, emotionele, mentale, energetische lichamen naargelang de heling die specifiek bij jou hoort.
De gebruikelijke spirituele interventies ontvang je in alle stilte en toewijding met gesloten ogen ,de interventie gebeurt energetisch.
Enkel de personen die ZELF een fysieke interventie aanvragen, kunnen die ontvangen. Deze fysieke interventies lijken erg spectaculair maar er gebeurt energetisch hetzelfde als bij de niet -fysieke en gebruikelijke interventies. Wel is het wonderbaarlijk dat de fysieke interventies zonder anesthesie gebeuren en dat ze volledig pijnloos zijn. De wonden genezen altijd erg snel en probleemloos.

Wat zijn “herbs” en “crystal bed” behandelingen?
Onze lichamen zijn meestal niet in staat om de heling meteen te ontvangen ( grote hoeveelheid licht en energie).
Onze lichamen zijn niet zuiver, ons energiesysteem is niet in balans en onze geest is onrustig …
De “herbs” zijn kruiden die op jouw eigen “imprint” worden voorgeschreven om je af te stemmen op de hogere lichtfrequenties.

John of God Crystal Bed

De “crystal bed” behandelingen zijn een vooruitstrevende vorm van chromotherapie, een energetische behandeling die gebruikt maakt van zeer zuivere quartz kristallen met gekleurde lichtstralen voor elke chakra.
Deze worden zo in balans gebracht terwijl er door je “lichtteam” verder aan je gewerkt wordt.

Mijn inbreng :

IMG 4456
Graag deel ik met jullie mijn persoonlijke ervaring met de energie van John of God:
De perfecte blauwdruk, het LICHT van de Bron, is in ieder van ons aanwezig. Het is niet iets wat we moeten bereiken maar het is reeds in ons : het is onze ware natuur die versluierd is door onze conditioneringen, onze beperkende overtuigingen, alle ego-patronen waardoor we zijn gaan geloven dat we enkel onze gedachten, onze emoties, ons lichaam zijn en dat we klein, niet goed genoeg en beperkt zijn!
Deze sluiers hebben ons doen vergeten wie we werkelijk zijn en ons lichamelijk, emotioneel, mentaal in verstoring en disbalans gebracht waardoor we ons zijn gaan identificeren met onze sluiers…

De helingen van John of God zijn voor mij hetzelfde licht en liefde van onze goddelijke essentie en er onstaat resonantie tussen beide velden waardoor de sluiers worden opgelicht :het kan een fysieke heling zijn of een psychisch-emotionele bevrijding . Zowiezo kom je steeds dichter bij je eigen Licht, je eigen Zelf.
De transformaties gebeuren meestal op een zachte, geleidelijke wijze als je je openstelt om het toe te laten. Er wordt van jou ook inbreng, bereidwilligheid en toewijding gevraagd.
Het is dus wel een co-creatie : zo beneden, zo boven !

“Dat waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou”
Rumi

Als jij je geroepen voelt om naar John of God te gaan is er een verlangen in jou of een herinnering naar de waarheid die jij in essentie bent. Of dat verlangen nu getriggerd wordt door een fysieke klacht, hartezeer of een roep van je ziel …

Mijn taak is om jullie hierin te begeleiden:

- als praktische gids tijdens de Casa-dagen om jullie tot bij John of God te begeleiden met kennis van alle protocols

- als hart - en zielengids om een veld van liefde te openen en zo je goddelijke blauwdruk te helpen activeren.

- Om voor een perfecte omkadering te zorgen : een prachtige poussada met zwembad  " Poussade Caminho Encantado" omringd door natuur op minder dan 5 minuutjes  van de Casa, gezonde en lekkere maaltijden naar ieders smaak, nette en verzorgde kamers .  

- Ik stem me tijdens onze reis dagelijks af op de lichtentiteiten en ontvang de nodige informatie om de groep optimaal te begeleiden. Elke groep is anders, elke begeleiding is anders omdat ik me beschikbaar stel om precies dat aan te brengen wat nodig is .

                                                                                                             brazilie

Testimonials : klik hier

John of God 2018

John of God 2018 vindt plaats van 25 maart - 3 april 2018 en van 22 september tot 2 oktober

Weet dat de heling en de connectie met de lichtwezens start vanaf het ogenblik dat jij besloten hebt om mee te gaan naar Brazilië !

PRAKTISCH:

- Ik werk samen met een reisagentschap in Belgie ( herbots reizen Herk-de-stad) voor de vluchten ( dit voor een  garantie van een goede thuiskomst ).  Iedreen is vrij om op eigen initiatief te vliegen maar het is wel leuk als we samen kunnen reizen, we kunnen dan ook samen de taxi delen .

De vluchten worden individueel verrekend met het reiskantoor.

De kosten voor de begeleiding en verblijf in Abadiania zijn 1480 €, all inclusive (behalve vlucht en vervoer) op basis van een 2-persoonskamer , toeslag van 15€ /dag voor 1 persoonskamer ( +135 € )

inclusief:

- alle overnachtingen en maaltijden 

- begeleiding naar de Heilige waterval

- meditaties en groepsactiviteiten

- begeleiding tijdens de helingsdagen in de Casa zelf en na een "spirituele interventie" ; vertalingen en ondersteuning  ( de helingen van John of God zijn gratis)

- een top ayurvedische volledige lichaamsmassage bij  "Spasso Oriente"

- een kristallen bed heling ( lichtskristallen heling om je chakras te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de heling)

 

exclusief :

- vlucht en verplaatsing naar Abadiania

 

 Onze poussada

 pousada caminho encantado 1                                              poussada caminho encantado 2

 

Om een gevoel te krijgen van de energie van de Casa en de helingen kan je op youtube de film van John of God bekijken (in Frans), dat geeft je een idee van de prachtige energie en de kracht van helingen !