Burn - Out Coaching

logoprr

 

www.pinkrebelrevolution.com

PRR-Consultancy is de HR (interim) management partner voor elke onderneming. Wij werken voor mensen, met mensen. Samen met uw medewerkers werken we aan een gedegen structuur en een optimale sfeer op de werkvloer door te focussen op mentale veerkracht. Hierdoor kunnen zelfs werknemers met acute stress en burn-out klachten binnen no-time terug op de werkvloer re-integreren.

Onze consultants vertalen de behoeftes van de werknemers naar begrijpelijke taal voor de directie. Door minimale aanpassingen zorgen wij voor een aangenamere werksfeer met betere resultaten. Niet enkel de teamleden worden veerkrachtiger, maar de omzet wordt robuuster en de klanttevredenheid groeit exponentieel.

De focus ligt volledig op uw human capital; zonder mensen geen bedrijf. Preventief werken rond het bestrijden van psychosociale ziektebeelden zoals Burn-out is een must in deze jachtige maatschappij. Onze klanten staan achter hun mensen, ze investeren in een gezonde mentaliteit en begrijpen dat preventie beter is dan genezen.

 

INNOVATIEVE HR PARTNER

PRR-Consultancy is de innovatieve HR partner voor gedegen re-integratie op de werkvloer. Onze unieke aanpak en PRR-certified begeleiding helpen de mentale veerkracht versterken van zowel de individuele werknemer als de collega's. Begrip en bespreekbaarheid betekenen een fijne werkomgeving voor iedereen.

We zorgen ervoor dat mensen terug in hun kracht komen te staan voor een veerkrachtiger en zelfzekerder team. Zo kunnen zelfs werknemers met acute en/of aanhoudende (chronische) stressklachten binnen extreem snelle tijd weer vol goede moed terug aan de slag.

Onze rebelse aanpak is net dat beetje anders; wij spreken uit ervaring en zijn dan ook niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. In tegendeel, wij zetten alles op alles om uw bedrijf zo snel mogelijk weer op de rit te hebben. 

 

Weg met het taboe!

WEG MET HET TABOE!

 

Tijd voor een Burn-out heeft niemand, maar een Burn-out maakt tijd voor jou. Het sluipt binnen als een virus en spreidt zich als een lopend vuur door je lichaam en geest. Het is een vurig groeiend ziektebeeld. Zo treft het meer en meer werknemers, en ook werkgevers ontkomen er niet meer aan. Weg met het taboe, tijd om er iets aan te doen!

 

 

 

CONTACTEER ONS

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   www.pinkrebelrevolution.com        

+32 473 881 551

VESB 

© 2017 Pink Rebel Revolution - Consultancy

 

Contact:

  • Katty Desquesnes
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: hellebroekerweg 50, 6363 AD Wijnandsrade
  • Telefoon: 0031 (0) 682722187  NewSigilofPower klein
Top