COACHING

Coachen is één van mijn passies ! Ik hou van mensen, al 20 jaar mag ik anderen bewust maken van hun groots potentieel, keuzes en mogelijkheden waardoor zij bekrachtigd worden in hun ware “zijn” en potentieel.

Leef je of word je geleefd ? In "LIFE Coaching", staat het LEVEN centraal. Alles begint en eindigt bij jezelf, jouw leven draait om jou en jij geeft er vorm aan.

Een life coaching traject is daarom ook altijd een bewustwording proces waarbij je jezelf , je talenten en je potentieel gaat ont- dekken om je levenskwaliteit te optimaliseren en meer balans, gezondheid en happiness te gaan leven.

Het is een teken van kracht om hulp te vragen! Soms hebben je een inzicht, een ander perspectief, een praktische tool nodig om los te laten, een nieuwe stap te zetten of het beste uit jezelf te halen. 
Door een heel andere kijk naar de situatie en naar jezelf vindt er een innerlijke verschuiving en transformatie plaats waardoor er ruimte komt voor rust, vreugde en vervulling in jezelf  en in je leven!

Nadat ik zelf door een burn-out ben gegaan ben ik me gaan verdiepen in Stress- en Burn-out Coaching en ook Angst Coaching en vervolgens Happiness Coaching , het zijn tenslotte twee zijden van dezelfde munt . 

 

                                      engel licht

 

Door de jaren heen is mijn manier van werken veranderd en gegroeid    Oorspronkelijk ging ik meer “technisch” te werk door de systematische toepassing van NEI (Neuro Emotionele Integratie), Omega Health Coaching, NLP technieken, Ericksoniaanse Hypnose en andere …
Doorheen de jaren en door de ervaring werd mijn intuitie steeds sterker .
Nu werk ik veel meer vanuit mijn innerlijk weten en worden de juiste tools op maat ingezet: het is begeleiden van mind tot mind, van hart tot hart, van wezen tot wezen .
Alle antwoorden bevinden zich reeds in jou… aan mij om je daarin te begeleiden .

 Life coaching is Bewustzijn Coaching . .
Het is een bewustzijnsverschuiving van de beperkte buitenwereld ( wereld van tekort en conflict) naar een verruimd bewustzijn van binnen uit waar ALLES reeds aanwezig is.
Vanuit dit perspectief kan je de wereld anders zien en ervaren .
Jij bent mooiste cadeau dat je jezelf en anderen kan geven !                                          

Bewustzijn Coaching nodigt je uit om thuis te komen bij je Zelf, in dit lichaam, op deze Aarde, in dit moment .
Het opent je hart en voedt het vertrouwen, het respect, de verwondering en Liefde in jezelf, voor jezelf … die dan weerspiegeld wordt in de wereld om je heen .

Welke Coaching bied ik aan ?

Life Coaching

Stress § Burn-out Coaching

Angst Coaching

Happiness Coaching 

Wens je meer info over deze  Coachings: klik hier

Hoe lang duurt een sessie?

Dit wordt op voorhand met jou afgestemd. Er is altijd eerst een intake met een anamnese , deze neemt 1 of 1,5 u  in beslag (naar wens).

Jij bepaalt nadien of het voor jou goed voelt en indien er eenwederzijdse klik en vertrouwen is dan start ons traject.

Hoeveel sessies heb je nodig?

Dit hangt van je hulpvraag af. Wens je je zelfvertrouwen te vergroten? Zit je in een crisis situatie? Heb je "spreek angst"? Kan je de stress niet meer aan? Zit je in een burn-out ?.....

Elke hulpvraag is verschillend en vraagt om een andere begeleiding. Gemiddeld zijn een viertal sessies voldoende.

Er zijn ook mensen die ervoor kiezen om op regelmatige basis terug te komen om hun persoonlijk groeiproces te verdiepen. Elke sessie wordt overlegd ivm de volgende stap.

Wat is de investering voor een sessie ?

Mijn tarief is 65€ per uur.

 Ik bied verschillende vormen van  coaching aan :

- Live Coaching :
Het is de meest directe vorm en gebruikelijke manier van coaching . 

- Telefonische Coaching :
Deze vorm van Coaching is meer spiegelend en adviserend. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een confronterend gesprek of een belangrijke stap die de coachee wenst te nemen. Tarief : 1 € / minuut

- Skype/zoom-Coaching :
 Wanneer  je je niet wenst te verplaatsen of door omstandigheden niet ter plaatse kan  komen. 

- WandelCoaching:

Het is wetenschappelijk bewezen dat je brein anders werkt wanneer je stapt, er vindt een betere verwerking en integratie plaats .

Ik heb het geluk dat ik om de hoek van Connecterra woon, een prachtig natuurgebied met meren. Bij Wandelcoaching wordt de natuur ook actief ingezet in het coaching proces. 

                                                          download 23

                                       

                                        Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. 

                                        Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn.

                                   Het is ons licht, niet ons duister dat ons het meest beangstigt.

                                                                                                                                                                                                                       Marianne WilliamsonContact:

  • Katty Desquesnes          Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           Telefoon:  NewSigilofPower klein   +32 470 098755        Maasmechelen/ België 
Top