Over Katty

Van harte welkom op mijn site !

Als klein kind was ik al intens nieuwsgierig naar het leven, het universum en mensen.
Het verlangen om te begrijpen , de verwondering van de ervaringen , de passie om te creëren , de natuurlijk impuls om dienstbaar te zijn 
hebben mij naar vele opleidingen , leringen en universele inspiratiebronnen geleid
 : van intuitieve ontwikkeling naar NEI, NLP, Ericksoniaanse Hypnose, Mind-Body en Omega Health Coaching, Geweldloze Communicatie, Zhen Chi, De Cursus in Wonderen , Yoga en Meditatie…

Ondertussen ben ik al 20 jaar werkzaam als Coach en Trainer . Door de jaren heen ben ik mijn getrainde vaardigheden steeds meer gaan verbinden met de wijsheid van het Hart en de quantum fysica.
Mijn bezieling ligt in het “ontwaking” process : de terugkeer naar je ware Zelf, leven vanuit je hart en het omarmen van je menszijn in al haar aspecten om de oneindig krachtige schepper die je werkelijk bent te gaan leven !

Vandaar ook de naam van mijn website "aYam" , een andere schrijfwijze voor "I am", ik BEN en waarbij de Y staat voor de mens in verbinding en éénwording,  tussen hemel en aarde, het eindige en het oneindige, de mens en de Bron, de materie en de geest.

 

                                                                                      aYam logo groot kopie

Het hartsymbool : het hart in het hart in het hart staat voor de sleutel, poort en toegang tot je ware Zelf en de Bron in jou !

We leven in bijzondere tijden , tijden van chaos en onzekerheid maar ook tijden van transformatie en dageraad van een nieuw begin : "wij zijn degenen waar we op gewacht hebben en wij zijn geboren voor deze tijd !".

Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten tijdens een coaching sessie of één van mijn trainingen.

 

getphoto.ashx kopie

 

 

 

Contact:

  • Katty Desquesnes          Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           Telefoon:  NewSigilofPower klein   +32 470 098755        Maasmechelen/ België 
Top