Hartyoga workshop

Hartyoga brengt je terug naar je Hart, naar je Zelf . Maak direct verbinding met je Hart door Hartyoga Flow : combinatie van bewegingen, transfirmaties, ademhaling en muziek !
IIk nodig je uit om speels en vreugdevol de Liefde voor jezelf vrij te maken.
Wees welkom mooi mens – jouw hart verlangt naar jou ….

 

HART YOGA workshops

Wat is hart Yoga ?

Yoga betekent éénwording. Hart Yoga is éénwording met je Hart, je hogere Hart, je ware Zelf.
Dit Hart is de toeganspoort tot je krachtigste potentieel, je Ware Zijn, je oneindige bron van Liefde, Vrede en Vreugde ! 

We zijn allemaal op zoek naar de “ware liefde” die vrede, vreugde, vrijheid brengt , alleen zoeken we die steeds buiten onszelf.
Daar is helemaal niets mis me want dit is hoe wij geconditioneerd zijn maar het is vermoeiend en teleurstellend omdat die liefde ongrijpbaar blijkt en je in angst houdt. Je bent bang om die liefde/ vrede/vreuge/vrijheid die je zo verlangt niet te vinden en als je ze gevonden hebt ben je weer bang om ze kwijt te raken… je hebt er geen controle over. Hoe kan je ook controle hebben over iets wat buiten jou ligt ??? Niet dus!

DE sleutel naar blijvende vervulling, Vrede, Vreugde en Liefde ligt in je eigen Hart. Daar vindt de ontmoeting plaats tussen Hemel en Aarde in jezelf, het Menselijke en het Goddelijke en beiden zijn waardevol en één !

hartyoga2

Workshops
Hartyoga brengt je terug naar je Hart, naar je Zelf .
De workshops zijn ERVARINGSgericht. We gaan direct verbinding maken met het Hart door Hart yoga flows ( combinatie van bewegingen, affirmaties, ademhaling en muziek) , ervaringsgerichte oefeningen en meditaties.
Het zijn speelse, vreugdevolle workshops met veel liefde en warmte die je uitnodigen om je Hart te open voor jezelf… voor anderen … voor de wereld.
Wees welkom mooi mens, jouw Hart is er voor jou en verlangt ook naar jou ...

Dat waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou
Rumi

Afhankelijk van de doelgroep, de duur van de workshop en de grootte van de groep maak ik een workshop op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan .

 

Contact:

  • Katty Desquesnes          Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           Telefoon:  NewSigilofPower klein   +32 470 098755        Maasmechelen/ België 
Top